Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie

Ben je werkzaam als verzorgende en wil je meer? Zoek je verdieping in je vak? En ben je begaan met ouderen met psychogeriatrische problemen? Je kunt jezelf verder ontwikkelen op dit gebied via de studie Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie. Met deze studie word je een specialist op pg-gebied. Je bent de vraagbaak voor collega’s en biedt ondersteuning aan mantelzorgers. Deze opleiding is een post MBO-studie.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Kosten

Kosten

Elke onderwijsinstelling berekent z’n eigen lesgeld. De onderlinge verschillen tussen onderwijsinstellingen wat betreft lesgeld zijn groot: zo zijn er onderwijsinstellingen waar het lesgeld € 1.250,- bedraagt en onderwijsinstellingen waar per cursist € 1.850,- wordt berekend.
 

Wel of geen erkenning, het aantal contacturen, begeleiding en de mate van zelfstudie beïnvloeden de kosten van de opleiding.


De opleiding GVP is landelijk erkend door de branche. Check voordat je aan de opleiding begint of de onderwijsinstelling van jouw keuze het erkende traject aanbiedt.


Vergoeding
De GVP-opleiding kan door je werkgever worden betaald. Informeer hiernaar bij je werkgever.

 

Levenlanglerenkrediet
Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Post Mbo

OPLEIDINGSVORM

BBL

VOOROPLEIDING

Verzorgende-IG

INSCHRIJFDATUM

Uiterlijk 1 april

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16