Hartfunctielaborant - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Hartfunctielaborant

Hartfunctielaborant is een uitdagende, schriftelijke HBO-bacheloropleiding. Met behulp van thuisstudiemateriaal leer je zelfstandig alles wat je moet weten over de werking van het hart. Bijvoorbeeld over de elektrische activiteiten van het hart (elektrocardiografie). Deze kennis pas je toe in de praktijk, zo werk je tijdens je studie mee op de hartafdeling van een ziekenhuis. 

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Met deze opleiding word je:

 

 

Je werkt op de afdeling Hartfunctie van een ziekenhuis. Je doet zelfstandig onderzoek naar het functioneren van het menselijk hart. Daarnaast assisteer je de hartspecialist bij ingrepen. Je werkt daarbij met diverse apparatuur zoals de elektrocardiograaf, die de elektrische activiteit van de hartspier meet.

 

Ontdek de zorg
Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.
 

Vervolgopleidingen

Als je de HBO-opleiding hebt afgerond, ben je in het bezit van de titel bachelor. Daarmee kun je doorstromen naar een masteropleiding aan een hogeschool of universiteit.

 

Er zijn overigens geen specifieke vervolgopleidingen die aansluiten op deze opleiding. Je kunt natuurlijk wel altijd cursussen volgen die aansluiten op je vakgebied of die je meer leren op het gebied van coördinatie en management.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, Werkend leren

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16