Hartfunctielaborant - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Hartfunctielaborant

Hartfunctielaborant is een uitdagende, schriftelijke HBO-bacheloropleiding. Met behulp van thuisstudiemateriaal leer je zelfstandig alles wat je moet weten over de werking van het hart. Bijvoorbeeld over de elektrische activiteiten van het hart (elektrocardiografie). Deze kennis pas je toe in de praktijk, zo werk je tijdens je studie mee op de hartafdeling van een ziekenhuis. 

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Waar aanmelden?
Hoe aanmelden?
Meer onderwijsinstellingen

Waar aanmelden?

Praktijk
Het praktijkdeel van je opleiding doe je op de afdeling Hartfunctie van een ziekenhuis met een opleidingsbevoegdheid. Je moet dus eerst solliciteren naar een opleidingsplaats. Er zijn ruim 100 algemene, universitaire en specialistische ziekenhuizen in Nederland.Theorie
Het theoretische gedeelte van de HBO-opleiding Hartfunctielaborant kun je alleen aan de LOI Hogeschool volgen. De opleiding is schriftelijk en de online leeromgeving, LOI Campus, geeft je inzicht in je opleiding en vorderingen. Daarnaast biedt het online studietools en bouw je een persoonlijk digitaal portfolio op.

 

De LOI biedt het lesmateriaal aan, corrigeert huiswerk en verzorgt praktijkdagen.

  • www.loi.nl

    LOI in diverse plaatsen in Nederland. Hartfunctielaborant: werkend leren (verkort), afstand/schriftelijk (verkort), deeltijd

 

Hoe aanmelden?

Nadat je bent aangenomen als leerling hartfunctielaborant in het ziekenhuis, moet je je laten registreren bij de Stichting Beroepsopleiding Hartfunctie Laboranten. Kijk voor meer informatie op: www.hartfunctieopleiding.nlAls deze registratie bevestigd is, kun je je bij de LOI Hogeschool inschrijven.

 

Meer onderwijsinstellingen

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, Werkend leren

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16