Huidtherapie - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Huidtherapie

De HBO-opleiding Huidtherapie bereidt jou voor op een beroep als huidtherapeut. Zo leer je alles over nagels, pigmentatie, littekens en circulatieproblemen. Ook krijg je les op het gebied van oedeem en tumoren en hoe je onder andere deze specifieke huidaandoeningen kunt behandelen.  

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.dehaagsehogeschool.nl

  Dit is de site van de Haagse Hogeschool. Je vindt er meer informatie over deze opleiding.

   

 • www.hu.nl

  Hogeschool Utrecht biedt deze opleiding. Kijk op hun site voor meer informatie.

   

 • www.huidtherapie.nl/

  Op de site van beroepsvereniging NVH, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, vind je een forum, informatie over behandelingen en links.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

   

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

15 januari 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25