Laborant Klinische Neurofysiologie - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Laborant Klinische Neurofysiologie

De HBO-opleiding Laborant Klinische Neurofysiologie (laborant KNF) leert je alles over het onderzoeken van stoornissen in de werking van het zenuwstelsel en de bloedvoorziening van de hersenen. Tijdens de opleiding ga je aan de slag op de afdeling Klinisch Neurofysiologie van een ziekenhuis. De bacheloropleiding Laborant Klinische Neurofysiologie kun je alleen aan de LOI hogeschool volgen.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Kosten
Vergoeding
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Kosten 2020/2021

Voordat je je bij de LOI Hogeschool kunt inschrijven, moet je je als leerling-laborant klinische neurofysiologie laten registreren bij de Stichting Raad Beroepsopleiding Laboranten Klinische Neurofysiologie (SRBLKNF). Daar zijn registratiekosten aan verbonden, informeer voor het precieze bedrag bij de onderwijsinstelling.

 

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt € 199,00 per maand. Dit geldt voor alle drie de leerjaren. Daarnaast betaal je examengeld.

 

De leerstof is vrijwel volledig opgenomen in het schriftelijk studiemateriaal. Je hoeft dus zelf bijna geen studieboeken aan te schaffen. Zo is een medisch zakwoordenboek aan te raden.

Vergoeding

Je werkt gedurende de opleiding als leerling laborant klinische neurofysiologie in een ziekenhuis en ontvangt daarvoor een salaris. De meeste ziekenhuizen vergoeden (een gedeelte van) je studiekosten.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, Werkend leren

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25