Longfunctieanalist - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Longfunctieanalist

De HBO-bacheloropleiding Longfunctieanalist biedt jou de kans om werken en studeren te combineren. Zo leer je niet alleen op een theoretische manier over het functioneren van de longen, maar ook op een praktische manier: je gaat tijdens je studie werken op een longfunctieafdeling. De opleiding Longfunctieanalist kun je alleen aan de LOI hogeschool volgen.

Delen
Zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • sBLA, de Stichting Beroepsopleiding Longfunctieanalist, is voor vragen over de beroepsopleiding via de mail bereikbaar: secretariaat.bla@hetnet.nl

   

 • www.assistentensite.nl

  Deze site is een trefpunt voor mensen die werken als of studeren voor een medisch assistentenberoep. Je vindt er vacatures en kunt een oproep voor een stageplaats plaatsen. Met nieuwtjes en beroeps- en opleidingsinformatie.

   

 • www.loihogeschool.nl/

  Op deze site vind je meer informatie over deze HBO-opleiding.

   

 • www.nfu.nl

  Site van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra. Hier vind je onder andere de adressen van de Universitaire Medische Centra in Nederland. Je kunt hier solliciteren naar een opleidingsplaats.

   

 • www.nvalt.nl/

  De NVALT (Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose) is de vereniging van longartsen en longartsen in opleiding in Nederland.

   

 • www.nvla.nl

  Op de site van de Nederlandse Vereniging van Longfunctieanalisten (NVLA) vind je onder andere informatie over opleidingen en bijscholingen, maar ook nieuws en vacatures. Onder de kop ‘Onderwijs en naslag’ staat een link naar alle ziekenhuizen met opleidingsbevoegdheid voor de opleiding tot longfunctieanalist.

   

 • www.nvz-ziekenhuizen.nl/

  Op deze website van NVZ Vereniging van Ziekenhuizen vind je de adresgegevens van ziekenhuizen door het hele land.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek.
   

 • www.volgjehart.nl

  Volgjehart.nl geeft informatie over 12 leerwerktrajecten die je in
  4 ziekenhuizen in de regio Den Haag kunt volgen. 

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, Werkend leren

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25