Longfunctieanalist - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Longfunctieanalist

De HBO-bacheloropleiding Longfunctieanalist biedt jou de kans om werken en studeren te combineren. Zo leer je niet alleen op een theoretische manier over het functioneren van de longen, maar ook op een praktische manier: je gaat tijdens je studie werken op een longfunctieafdeling. De opleiding Longfunctieanalist kun je alleen aan de LOI hogeschool volgen.

Delen
Zorg
Choose
Your
Future
Waar aanmelden?
Hoe aanmelden?

Waar aanmelden?

Praktijk
Het praktijkdeel van je opleiding doe je op de afdeling Longfunctie van een ziekenhuis met een opleidingsbevoegdheid. Je moet dus eerst solliciteren naar een opleidingsplaats. Er zijn ruim 100 algemene, universitaire en specialistische ziekenhuizen in Nederland.


Theorie
Het theoretische gedeelte van de opleiding Longfunctieanalist kun je alleen aan de LOI Hogeschool volgen. De opleiding is schriftelijk en de online leeromgeving, LOI Campus, geeft je inzicht in je opleiding en vorderingen. Daarnaast biedt het online studietools en bouw je een persoonlijk digitaal portfolio op.
 

De LOI biedt het lesmateriaal aan, corrigeert huiswerk en verzorgt praktijkdagen.
 

  • www.loi.nl

    LOI in diverse plaatsen in Nederland. Longfunctieanalist: werkend leren

 

Hoe aanmelden?

Nadat je bent aangenomen als leerling longfunctieanalist in het ziekenhuis, moet je je laten registreren bij de stichting Beroepsopleiding Longfunctie Analisten (sBLA, zie meer info). Daarna wordt je aanmelding doorgestuurd naar de LOI Hogeschool.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, Werkend leren

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25