Management in de gezondheidszorg (kort) - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Management in de gezondheidszorg (kort)

De hbo-opleiding Management in de Gezondheidszorg leidt je op tot teamleider of zorgmanager in een zorginstelling. Zo doe je tijdens je studie bijvoorbeeld kennis op over management, communicatieprocessen en leiderschapsstijlen.  

Delen
Zorg
Choose
Your
Future
Kosten
Vergoeding
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Het lesgeld van de cursus/opleiding bij het LOI varieert van € 50,- tot € 200,- per maand, afhankelijk van de studieduur. Daarbij komen nog de kosten voor het examengeld.
 

Vergoeding

Omdat je de opleiding bij een particuliere onderwijsinstelling volgt en werken en leren combineert, kom je niet in aanmerking voor studiefinanciering.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.


Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het mbo is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

, Anders

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

DUUR

1 jaar

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

OPLEIDINGSINSTITUUT

NCOI

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2