Master of Arts Therapies - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master of Arts Therapies

Bij vaktherapie staat ‘doen’ centraal bij het oplossen van psychiatrische en psychosociale problemen. Maar wat is het effect van deze specialistische behandelmethode op mensen? Hier ga je je tijdens de Master of Arts Therapies aan de Zuyd Hogeschool in verdiepen en doe je onderzoek!

Delen
arts
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • www.kenvak.nl
  Op de site van de kenniskring kennisontwikkeling vaktherapieën (KenVak) lees je meer over vaktherapie en over de opleiding. 
   
 • www.ontdekdezorg.nl
  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.
   
 • www.registervaktherapie.nl
  Site over registratie als vaktherapeut.
   
 • www.sterkinjewerk.nl
  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 
   
 • www.vaktherapie.nl
  Op de site van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) vind je uitgebreide informatie over beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische therapie en speltherapie. De site biedt ook een compleet overzicht van erkende opleidingsinstituten.
   
 • www.vereniginghogescholen.nl
  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

 

Vind meer sites bij onderwijsinstelling vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Duaal

VOOROPLEIDING

Vaktherapie

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25