Master of Arts Therapies - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master of Arts Therapies

Bij vaktherapie staat ‘doen’ centraal bij het oplossen van psychiatrische en psychosociale problemen. Maar wat is het effect van deze specialistische behandelmethode op mensen? Hier ga je je tijdens de Master of Arts Therapies aan de Zuyd Hogeschool in verdiepen en doe je onderzoek!

Delen
arts
Choose
Your
Future
Waar?
Hoe?

Waar?

Je kunt deze opleiding aan 1 hogeschool volgen. De Master of Arts Therapies is een opleiding van Zuyd Hogeschool en wordt gegeven in samenwerking met de andere hogescholen in Nederland die opleiden tot vaktherapeut.

Voor de reguliere modules is Amersfoort de leslocatie. Voor de vakspecifieke module is de locatie afhankelijk van het medium. Amersfoort, Enschede, Heerlen en eventueel Eindhoven zijn dan mogelijke leslocaties.
 

  • www.zuyd.nl
    Zuyd Hogeschool in Heerlen, Sittard/Geleen, Maastricht. Master of Arts Therapies: duaal (Let op: de lessen vinden plaats in en om Utrecht)

Hoe?

Voor deze opleiding meld je je uiterlijk op 1 mei aan via de website van Studielink www.studielink.nl. Ook voor uitschrijven of het doorgeven van een adreswijziging kun je bij Studielink terecht.

Je studiefinanciering en OV-kaart vraag je aan via DUO op www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD (digitale handtekening voor overheidsdiensten) met sms-functie nodig.

Studiekeuzecheck
Wanneer je je aanmeldt voor 1 mei dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kunt proefstuderen of een persoonlijk gesprek krijgt. De school bepaalt zelf hoe deze studiekeuzecheck eruitziet. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen.

Meer onderwijsinstellingen

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Duaal

VOOROPLEIDING

Vaktherapie

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25