Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn

Tijdens de HBO-master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn leer je alles over e-health: het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid(szorg). Denk bijvoorbeeld aan online hulpverlening, domotica en smartwatches waarmee cliënten in staat zijn de regie te nemen over hun eigen gezondheid.

Delen
Zorg
Choose
Your
Future
Wil je extra info?

Wil je extra info?

 • mobiledoctors.nl

  Mobile Doctors, een initiatief van VvAA, biedt zowel online als offline een platform waar zorgvernieuwers op het gebied van Innovatie, Communicatie & Digitalisering hun verhaal met elkaar kunnen delen.

   

 • www.nictiz.nl/page/eHealth

  Nictiz is het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth. Dit centrum publiceert sinds 2013 ieder jaar met het NIVEL (Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) de eHealth-monitor. Dit onderzoek volgt de beschikbaarheid en gebruik van eHealth-toepassingen voor en door patiënten en zorgverleners.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.theofficialmasterguide.nl

  Hier vind je alle HBO- en WO-masters in Nederland, natuurlijk ook die in de gezondheidszorg.

   

 • www.zorgvisie.nl/Home/Dossiers/E-health

  E-health is het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg. Zorgvisie onderhoudt een dossier met artikelen over onder meer implementatie en bekostiging van e-health, videocontact met thuiszorgmedewerkers, telemonitoring van patiënten met chronische aandoeningen, preventie met behulp van technologie maar ook hoe zorgpersoneel werkt met e-health.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

VOOROPLEIDING

Vaktherapie

Fysiotherapie

Pedagogiek

Verpleegkunde HBO

Sociaal-Psychiatrische Verpleegkunde

Social Work

DUUR

2 jaar

INSCHRIJFDATUM

31 juli (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25