Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn

Tijdens de HBO-master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn leer je alles over e-health: het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid(szorg). Denk bijvoorbeeld aan online hulpverlening, domotica en smartwatches waarmee cliënten in staat zijn de regie te nemen over hun eigen gezondheid.

Delen
Zorg
Choose
Your
Future
Waar aanmelden?
Hoe aanmelden?

Waar aanmelden?

De masteropleiding Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn kan worden gevolgd aan de NHL. Er is een vaste lesdag in Leeuwarden en e-consulting.

 

Veel onderwijsinstellingen hebben verschillende leslocaties. Kijk op de site van de school in welke plaats deze opleiding wordt gegeven.

 

  • www.hogeschoolrotterdam.nl

    Hogeschool Rotterdam in Rotterdam. Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn: deeltijd (Op de site van Hogeschool Rotterdam wordt dit 'Management en Innovatie in maatschappelijke organisat)

 

  • www.nhlstenden.com

    NHL Stenden Hogeschool in diverse plaatsen in Nederland. Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn: deeltijd, voltijd

Hoe aanmelden?

Voor deze opleiding meld je je uiterlijk op 1 mei aan via de website van Studielink www.studielink.nl. Ook voor uitschrijven of het doorgeven van een adreswijziging kun je bij Studielink terecht.

Je studiefinanciering en OV-kaart vraag je aan via DUO op www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD (digitale handtekening voor overheidsdiensten) met sms-functie nodig.

 

Studiekeuzecheck
Wanneer je je aanmeldt voor 1 mei dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kunt proefstuderen of een persoonlijk gesprek krijgt. De school bepaalt zelf hoe deze studiekeuzecheck eruitziet. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen.

 

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

VOOROPLEIDING

Vaktherapie

Fysiotherapie

Pedagogiek

Verpleegkunde HBO

Sociaal-Psychiatrische Verpleegkunde

Social Work

DUUR

2 jaar

INSCHRIJFDATUM

31 juli (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25