Master Fysiotherapie - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Fysiotherapie

Heb je een studie fysiotherapie achter de rug en wil je nog verder leren? Dat kan! Bijvoorbeeld door je te specialiseren in het werken met sporters, ouderen of kinderen, of je te richten op manuele klachten, psychosomatische klachten of de bekkenfysiotherapie.

Delen
Fysiotherapie
Choose
Your
Future
Kosten
Instellingscollegegeld
Levenslanglerenkrediet

Kosten

De Master Fysiotherapie-opleidingen zijn niet-gesubsidieerd. Wel kun je onder de noemer Leven Lang Leren bij DUO onder gunstige voorwaarden een lening afsluiten.


Wanneer je deze deeltijdopleiding volgt, ontvang je een salaris voor je reguliere baan.

Het collegegeld voor hun deeltijdopleidingen kunnen hogescholen en universiteiten zelf vaststellen. Voor de precieze bedragen informeer je dus bij de onderwijsinstelling.

De kosten van je studie bestaan naast het collegegeld ook uit andere studiekosten (voor bijvoorbeeld excursies, boeken en ander onderwijsmateriaal).

Instellingscollegegeld

Als je al een bachelordiploma in de zorg of in het onderwijs hebt behaald, dan betaal je voor je tweede bacheloropleiding het instellingscollegegeld. Was je eerste studie echter uit een ander domein, dan betaal je geen extra collegegeld, maar het wettelijk collegegeld. Informeer hiervoor bij de onderwijsinstelling.

Levenslanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het mbo is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

 

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Fysiotherapie

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2