Master Innovatie in Zorg en Welzijn - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Innovatie in Zorg en Welzijn

Met de HBO-master Innovatie leer jij om innovatie en organisatie in de zorg en welzijn branche aan te brengen. Lees hier alles over deze masteropleiding!

Delen
Welzijn
Choose
Your
Future
Kosten 2020/2021
Vergoeding
Levenlanglerenkrediet

Kosten 2020/2021

Hogescholen kunnen voor hun deeltijdopleidingen het collegegeld zelf vaststellen. Het collegegeld varieert van ongeveer € 2.000,- tot € 9.000,-. Informeer voor de precieze bedragen bij de onderwijsinstelling.De kosten van je studie bestaan naast het collegegeld ook uit andere studiekosten (voor bijvoorbeeld excursies, boeken en ander onderwijsmateriaal).
 

Vergoeding

In de deeltijdvariant werk je waarschijnlijk gewoon naast je studie en krijg je geen vergoeding. Wel ontvang je salaris voor je reguliere baan. Om een idee te krijgen, kun je de salarisindicatie bekijken die staat bij elke beroepsbeschrijving op deze site. Zie de knop ‘Salaris’.

Levenlanglerenkrediet

 

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

DUUR

2 jaar

INSCHRIJFDATUM

1 juli 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25