Master Neurorevalidatie en Innovatie - Wist je dat...? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Neurorevalidatie en Innovatie

De HBO-master Neurorevalidatie en Innovatie is een praktijkgerichte opleiding. Je leert kritischer kijken, meten en beoordelen én je leert leiderschapsvaardigheden om de vernieuwingen daadwerkelijk door te voeren in jouw organisatie. Daarmee werk je aan kwaliteit van behandelingen en sneller herstel bij patiënten. Je ontwikkelt jezelf tot expert én je collega's ontwikkelen zich tot betere behandelaars en zorgverleners omdat ze de juiste dingen doen!

Delen
master
Choose
Your
Future
Wist je dat...?

Wist je dat...?

... deze opleiding is gestart vanwege de sterke toename van hersenaandoeningen? 1 op de 3 Nederlanders krijgt hiermee te maken. Door de vergrijzende samenleving neemt dit aantal waarschijnlijk nog verder toe.

 

... neurologie de wetenschap is die zich bezighoudt met hersens, ruggenmerg, spieren en zenuwen?

 

... het soms veel te lang duurt voordat nieuwe wetenschappelijk inzichten de werkvloer bereiken? Deze opleiding heeft daar een antwoord op.

 

... je met het volgen van deze opleiding de kans hebt om niet alleen zelf maar ook het hele multidisciplinaire team te laten groeien?

 

... dat veel studenten aangeven dat ze tijdens de opleiding zich enorm gestimuleerd voelen in hun persoonlijke ontwikkelein?

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Ergotherapie

Fysiotherapie

Logopedie

Mondzorgkunde

Verpleegkunde HBO

Voeding & Diëtetiek

INSCHRIJFDATUM

15 januari 2022

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25