Master Pedagogiek - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Pedagogiek

Tijdens de HBO-master Pedagogiek verdiep je je verder in de pedagogiek en leer je de managementvaardigheden die horen bij een leidinggevende functie zoals organiseren, uitvoeren en beslissen. Zo haal je meer uit je bacheloropleiding Pedagogiek!

Delen
JGZ
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Wanneer je deze deeltijdopleiding volgt, ontvang je een salaris voor je reguliere baan.

Het collegegeld voor hun deeltijdopleidingen kunnen hogescholen en universiteiten zelf vaststellen. Voor de precieze bedragen informeer je dus bij de onderwijsinstelling.

De kosten van je studie bestaan naast het collegegeld ook uit andere studiekosten (voor bijvoorbeeld excursies, boeken en ander onderwijsmateriaal).

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Pedagogiek

Social Work

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25