Master Sport- en Bewegingsonderwijs - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Sport- en Bewegingsonderwijs

De opleiding Master Sport- en Bewegingsonderwijs op HBO-niveau is opgezet om de docent LO/gymleraar ondersteuning te bieden bij de lespraktijk. Je leert hoe je de kwaliteit van het bewegingsonderwijs verhoogt en hoe je bijdraagt aan het professionaliseren van jouw beroepsgroep.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Waar?
Hoe?

Waar?

Je kunt deze masteropleiding volgen aan 1 hogeschool:
 

  • www.fontys.nl
    Fontys Hogescholen in diverse plaatsen in Nederland. Master Sport- en Bewegingsonderwijs: voltijd, deeltijd (locatie Eindhoven)


Veel onderwijsinstellingen hebben verschillende leslocaties. Kijk op de site van de school in welke plaats deze opleiding wordt gegeven.

Hoe?

Voor deze opleiding meld je je uiterlijk op 1 mei aan via de website van Studielink www.studielink.nl. Ook voor uitschrijven of het doorgeven van een adreswijziging kun je bij Studielink terecht.

Je studiefinanciering en OV-kaart vraag je aan via DUO op www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD (digitale handtekening voor overheidsdiensten) met sms-functie nodig.

 

Studiekeuzecheck
Wanneer je je aanmeldt voor 1 mei dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kunt proefstuderen of een persoonlijk gesprek krijgt. De school bepaalt zelf hoe deze studiekeuzecheck eruitziet. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen.

Meer onderwijsinstellingen

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25