Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Tijdens de opleiding Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (SMH) leer je alles wat je moet weten om medische hulpmiddelen te steriliseren. Lees hier meer!

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

De opleiding kun je volgen via het LOI of via een ROC. ROC's kunnen de hoogte zelf vaststellen. Informeer voor de opleidingskosten bij een ROC bij de opleidingsinstelling zelf. Zie de pagina Waar aanmelden.

De kosten bij de LOI vind je hieronder. 


Kosten 2019/2020
Het lesgeld van de cursus/opleiding bij het LOI varieert van € 50,- tot € 200,- per maand, afhankelijk van de studieduur. Daarbij komen nog de kosten voor het examengeld.


Vergoeding
Omdat je de opleiding bij een particuliere onderwijsinstelling volgt en werken en leren combineert, kom je niet in aanmerking voor studiefinanciering.

Sommige ziekenhuizen nemen de kosten van de opleiding over als je de stage in dat ziekenhuis loopt.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

 

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 3

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, BBL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25