Medisch Secretaresse - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Medisch Secretaresse

Bij de opleiding tot medisch secretaresse leert je niet alleen het secretaressevak, maar weet straks ook hoe je termen als pathologie en immunologie moet schrijven.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Kosten en vergoeding schriftelijke opleiding 2016/2017

De kosten van deze opleidingen zijn verschillend: voor meer informatie kun je daarom het beste contact opnemen met het opleidingsinstituut van je keuze. Enkele voorbeelden: het lesgeld van de cursus bij het LOI bedraagt € 67,- per maand, de opleiding duurt 20 maanden. Daarnaast betaal je examengeld. De kosten voor de opleiding bij NAMS bedragen ± € 2.500,-.

Houd ook rekening met de kosten voor boeken en eventueel ander studiemateriaal.

Als je voor deze particuliere opleiding kiest, heb je geen recht op studiefinanciering.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het mbo is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, Deeltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2