Mens en Techniek I Bewegingstechnologie - Waar aanmelden? | YouChooz
Alle opleidingen

Opleiding

Mens en Techniek I Bewegingstechnologie

Mens en Techniek | differentiatie Bewegingstechnologie is een voltijd HBO-opleiding waarin je onder andere leert hoe je apparaten en hulpmiddelen kunt ontwikkelen voor mensen die problemen hebben met de dagelijkse bewegingen.

Delen
Choose
Your
Future
Waar aanmelden?
Hoe aanmelden?

Waar aanmelden?

Je kunt de opleiding Mens en Techniek - differentiatie Bewegingstechnologie volgen aan één hogeschool.

 

Veel onderwijsinstellingen hebben verschillende leslocaties. Kijk op de site van de school in welke plaats deze opleiding wordt gegeven.

Hoe aanmelden?

Voor deze opleiding meld je je uiterlijk op 1 mei aan via de website van Studielink www.studielink.nl. Ook voor uitschrijven of het doorgeven van een adreswijziging kun je bij Studielink terecht.
 

Je studiefinanciering en OV-kaart vraag je aan via DUO op www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD (digitale handtekening voor overheidsdiensten) met sms-functie nodig.

 

 

Studiekeuzecheck

Wanneer je je aanmeldt voor 1 mei dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kunt proefstuderen of een persoonlijk gesprek krijgt. De school bepaalt zelf hoe deze studiekeuzecheck eruitziet. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen.

 

 

Meer onderwijsinstellingen

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden

Specificaties:

NIVEAU

HBO Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

OPLEIDINGSINSTITUUT

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25

..........