Mens en Techniek I Biometrie - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Mens en Techniek I Biometrie

Als je niet wilt of kunt kiezen tussen gezondheidszorg en techniek dan is de hbo-opleiding Mens en Techniek I Biometrie iets voor jou. Biometrie leidt specialisten op in het meten in, aan en rond het menselijk lichaam.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Waar aanmelden?
Hoe aanmelden?

Waar aanmelden?

Theorie

De opleiding Mens en Techniek I Biometrie kun je volgen aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen.

 

Veel onderwijsinstellingen hebben verschillende leslocaties. Kijk op de site van de school in welke plaats deze opleiding wordt gegeven.

 

Hoe aanmelden?

Voor deze opleiding meld je je uiterlijk op 1 mei aan via de website van Studielink www.studielink.nl. Ook voor uitschrijven of het doorgeven van een adreswijziging kun je bij Studielink terecht.
 

Je studiefinanciering en OV-kaart vraag je aan via DUO op www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD (digitale handtekening voor overheidsdiensten) met sms-functie nodig.

 

 

Studiekeuzecheck

Wanneer je je aanmeldt voor 1 mei dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kunt proefstuderen of een persoonlijk gesprek krijgt. De school bepaalt zelf hoe deze studiekeuzecheck eruitziet. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen.

 

 

Meer onderwijsinstellingen

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2