Mens en Techniek I Gezondheidszorgtechnologie - Wist je dat...? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Mens en Techniek I Gezondheidszorgtechnologie

Op het snijvlak van techniek en zorg vind je de HBO-opleiding Mens en Techniek - differentiatie Gezondheidszorgtechnologie. Deze studie leert je de problemen van zorgvragers en zorgverleners te vertalen naar een technische oplossing. Je ontwikkelt hulpmiddelen en/of diensten, die belangrijk zijn voor mensen met beperkingen en hun verzorgers.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wist je dat...?

Wist je dat...?

... Gezondheidszorgtechnologie, Biometrie, Bewegingstechnologie en Orthopedische Technologie afstudeerrichtingen zijn van de opleiding Mens en Techniek? Elke afstudeerrichting duurt vier jaar, dus je kiest aan het begin van je studie al in welke richting je wilt afstuderen.

 

... Mens en Techniek - Gezondheidszorgtechnologie een brede studie is, waarbij je samenwerkt met andere opleidingen zoals Verpleegkunde, Fysiotherapie, Technische Informatica, Bouwkunde of Bedrijfskunde?... je na het afstuderen ook een eigen bedrijf kunt beginnen dat technische producten levert aan bijvoorbeeld ziekenhuizen?
 

... de opleiding is gestart als antwoord op de grote vraag naar deskundigen die een brug kunnen slaan tussen gezondheidszorg en techniek?

 

... de HBO-opleiding Mens en Techniek - Gezondheidszorgtechnologie als minor wordt aangeboden bij Fontys en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen?

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25