Pedagogiek - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Pedagogiek

De opleiding Pedagogiek op hbo-niveau duurt 4 jaar, en vormt je tot professioneel opvoedkundige die ondersteuning biedt bij opvoedingsvragen. Je leert hoe je jongeren, kinderen en hun opvoeders begeleidt in normale en complexe opvoedsituaties. Na de opleiding kun je werken in veel verschillende functies.

Delen
jgz
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.opleidingpedagogiek.nl/

  Deze site van de universiteit Utrecht informeert je over de universitaire studie, maar ook over het verschil met de hbo-opleiding.

   

 • www.opvoeden.nl

  Op de website Opvoeden.nl vindt je betrouwbare informatie over zwangerschap, opvoeden en opgroeien en worden er opvoedadviezen gegeven door deskundigen.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vacaturekinderopvang.nl

  Op deze vacaturesite staan allerlei banen en stages in de kinderopvang. Maar ook in het sociaal werk, jeugdzorg en primiair onderwijs. Zoek een baan die bij je past. 

   

Vind meer sites bij onderwijsinstelling vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

VOOROPLEIDING

persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg (niv. 4)#

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 3