Pedagogisch Management Kinderopvang - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Pedagogisch Management Kinderopvang

Heb je interesse in een opleiding die de vakgebieden pedagogiek en educatie combineert met management en ondernemerschap? Dan is  Pedagogisch Management Kind en Educatie iets voor jou! Een opleiding waarin je leert om vanuit jouw pedagogische en educatieve bagage de juiste keuzes te maken als leidinggevende in een omgeving waar ouder en kind centraal staan

Delen
Pedagogisch Medewerker
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Na je studie Pedagogisch Management Kind en Educatie kun je aan de slag in een omgeving waar kind en ouder centraal staan. Als pedagogisch manager ben je een inspirerende persoonlijkheid die leiding geeft binnen een organisatie voor opvoeding en ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan organisaties in de kinderopvang, zoals kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, gastouderopvang, 24-uursopvang, maar ook aan integrale kindcentra, centra jeugd en gezin, een gemeente, provincie of adviesbureau. Natuurlijk kun je ook als ondernemer zelf een kinderopvanginstelling opzetten.

De functie van manager staat (nog) niet op YouChooz. Je kunt wel meer lezen over:

 

 

Ontdek de zorg
Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.
 

Vervolgopleidingen

Als je de HBO-opleiding hebt afgerond, ben je in het bezit van de titel bachelor. Daarmee kun je doorstromen naar een masteropleiding aan een hogeschool of universiteit.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

31 augustus 2022

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25