Praktijkondersteuner Huisarts GGZ - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Praktijkondersteuner Huisarts GGZ

Tijdens de post HBO-opleiding Praktijkondersteuner Huisarts GGZ leer je de huisarts te ondersteunen bij de begeleiding en de behandeling van patiënten die met psychische problemen worstelen. Deze opleiding is er voor mensen die al hulpverlener zijn in de GGZ of die momenteel maatschappelijk werker zijn. Een opleiding tot POH-GGZ is nodig om je kennis en kunde af te stemmen op het werk in de huisartsenvoorziening.

Delen
zorg
Choose
Your
Future

 • bit.ly/kiezenvoorGGZ

  Dit is het digitale exemplaar van het boekje 'Kiezen voor de GGZ zo gek nog niet'. Lees de mooie, meeslepende, ontroerende, hilarische & bizarre verhalen van verschillende hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg.

   

 • huisartsen.startpagina.nl

  Startpagina met vele links gerelateerd aan het beroep van de huisarts, maar ook van de doktersassistent en de praktijkondersteuner. Onder meer opleidingen, vacatures en beroepsverenigingen.

   

 • www.nursestation.nl

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.nvvpo.nl

  De NVvPO is de beroepsvereniging voor en door praktijkondersteuners en vertegenwoordigt de POH'er, de POH'er GGZ en de PVH'er. 

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.poh-ggz.nl

  De website van de Landelijke Vereniging POH-GGZ. Je kunt niet alleen informatie vinden rondom de functie en de opleiding praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ, maar je kunt ook informatie verkrijgen over recente ontwikkelingen. De Landelijke Vereniging POH-GGZ ontwikkelt nauwe samenwerking met huisartsenorganisaties en andere organisaties die verder van belang zijn voor de ontwikkeling van de functie naar een beroep.

   

 • www.praktijkverpleegkundigen-praktijkondersteuners.nl

  De beroepsvereniging V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners biedt activiteiten, nieuws en andere informatie voor praktijkverpleegkundigen. Op de site vind je ook vacatures.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.waarneembemiddeling.nl

  Op deze site vind je vacatures voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Zowel voor tijdelijk als vast werk!

   

 • www.zorgportaal.nl/

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

Specificaties:

NIVEAU

Post Hbo

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Psychologie

Verpleegkunde HBO

Sociaal-Psychiatrische Verpleegkunde

Toegepaste Psychologie

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25