Praktijkopleider - Over de opleiding | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Praktijkopleider

Tijdens de opleiding Praktijkopleider leer je hoe je voor de leerlingen/stagiairs in jouw leerbedrijf leerplannen opstelt. Ook leer je hoe je hen en de werkbegeleiders begeleidt. Je leert om te gaan met praktijkopdrachten, hoe je deze met leerlingen bespreekt en hoe je leerlingen beoordeelt. Ook verdiep je je in het bespreken en bewaken van de voortgang van de leerlingen.

Delen
opleider
Choose
Your
Future
Over de opleiding

Over de opleiding

Tijdens de opleiding Praktijkopleider leer je hoe je voor de leerlingen/stagiairs in jouw leerbedrijf leerplannen opstelt. Ook leer je hoe je hen en de werkbegeleiders begeleidt.

 

Je leert om te gaan met praktijkopdrachten, hoe je deze met leerlingen bespreekt en hoe je leerlingen beoordeelt. Ook verdiep je je in het bespreken en bewaken van de voortgang van de leerlingen.

 

Je hebt toegang tot de BBL-opleiding Praktijkopleider als je in het bezit bent van een MBO-diploma op niveau 3 of 4.

 

Waar aanmelden?
Er zijn veel MBO-instellingen die een opleiding tot praktijkopleider aanbieden. Kijk bij een ROC bij jou in de regio voor het opleidingsaanbod.

 

 

Je kunt de opleiding ook op HBO-niveau volgen bij verschillende hogescholen. Of bij particuliere opleidingsinstituten zoals Breederode Hogeschool.

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

BBL

INSCHRIJFDATUM

Uiterlijk 1 april

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16