Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie

Met de hbo-opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie doe je kennis op over hoe je sport en beweging kunt inzetten om mensen met psychische problemen en mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen te helpen. Je leert bewegingsgedrag te analyseren, te zoeken naar oplossingen en cliënten en hun omgeving te leren hoe ze in allerlei situaties met de klachten kunnen omgaan.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.nvpmkt.nl

  Site van de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie. Met informatie over het beroep en de driejarige deeltijdopleiding Psychomotorische Kindertherapie.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.pmtinfosite.nl/

  Een site met links, adressen, de geschiedenis van het vak, FAQ’s en veel meer!

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vaktherapie.nl

  Op de site van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) vind je uitgebreide informatie over beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische therapie en speltherapie. De site biedt ook een compleet overzicht van erkende opleidingsinstituten.

   

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

   

 • www.werkenindegehandicaptenzorg.nl

  Deze website laat verhalen zien van professionals die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg. Ook vind je veel informatie over leren en werken in de gehandicaptenzorg.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 3