Radiotherapeutisch Laborant - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Radiotherapeutisch Laborant

Tijdens de hbo-opleiding Radiotherapeutisch Laborant word je opgeleid om te ondersteunen bij het behandelen van kwaadaardige gezwellen door middel van bestraling. Na (en tijdens) deze opleiding kun je aan de slag bij een radiotherapeutisch instituut of een ziekenhuis. 

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

De kosten van de opleiding worden betaald door het ziekenhuis en je ontvangt na je introductieperiode een salaris. De meeste ziekenhuizen geven tijdens de introductieperiode bovendien een zakgeldvergoeding. Voor een indicatie kijk je bij het beroep, bij wat verdien je.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het mbo is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Werkend leren

INSCHRIJFDATUM

15 januari 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 3