Sociaal-Psychiatrische Verpleegkunde - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Sociaal-Psychiatrische Verpleegkunde

Tijdens de post HBO-opleiding Sociaal-Psychiatrische Verpleegkunde word je opgeleid om mensen met verschillende psychiatrische stoornissen te behandelen en te begeleiden in hun eigen omgeving. Met aandacht voor de maatschappelijke en culturele context. Je leert met verschillende patiënten omgaan, van eenzame ouderen tot alcoholverslaafden... Een gevarieerd beroep dus!

Delen
sociaal
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

De kosten van deze opleiding bedragen ongeveer € 8.850,-. Dit is exclusief boekengeld. 
 

In bepaalde gevallen betaalt de werkgever de kosten van de opleiding. Informeer hiervoor bij de afdeling Personeelszaken of bij het hoofd van de praktijkopleiding.


Betaalt de werkgever deze kosten niet, dan kun je vaak een tegemoetkoming krijgen in de kosten. Meer info: www.belastingdienst.nl.

 

 

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.


Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Post Hbo

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Duaal

VOOROPLEIDING

Verpleegkunde HBO

MBO Verpleegkundige

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25