Speltherapie - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Speltherapie

Het is belangrijk dat elk kind wordt bereikt op zijn eigen niveau. Door speltherapie is dit mogelijk. Hierbij krijgt het kind de gelegenheid om spanning, gedrag en gevoelens door middel van spel te uiten. Hoe je dit kunt begeleiden, leer je tijdens de post hbo-opleiding Speltherapie.  

Delen
kind
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

De studiekosten variëren per opleidingsinstituut en per studiejaar, maar je moet rekenen op een bedrag tussen € 8.250,- en € 9.995,- per jaar. Soms komen daarbij nog de kosten voor boeken, inschrijving, printen van lesmateriaal, studiereizen en examen.

 

Voor exacte informatie over de studiekosten kun je het beste contact opnemen met de onderwijsinstelling.

 

Vergoeding
Aangezien de opleiding Speltherapie geen bachelor- of masteropleiding is, kom je niet in aanmerking voor studiefinanciering. 

 

 

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het mbo is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Post Hbo

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2