Toegepaste Gerontologie - Waar aanmelden? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Toegepaste Gerontologie

Ouderenmanagement, zo kun je de hbo-opleiding Toegepaste Gerontologie ook wel noemen. Tijdens deze opleiding leer je hoe ouderen ondersteund kunnen worden in hun rol in de maatschappij. Wat willen ze, wat kunnen ze en wat hebben ze nodig op het gebied van wonen, werken, zorg, welzijn en vrijetijdsbesteding? Je kunt deze studie in voltijd en in deeltijd doen.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Waar aanmelden?
Hoe aanmelden?

Waar aanmelden?

De opleiding Toegepaste Gerontologie kun je volgen aan een aantal hogescholen. 

 

Veel onderwijsinstellingen hebben verschillende leslocaties. Kijk op de site van de school in welke plaats deze opleiding wordt gegeven.

 

  • www.fontys.nl

    Fontys Hogescholen in diverse plaatsen in Nederland. Toegepaste Gerontologie: deeltijd, voltijd

 

Hoe aanmelden?

Hoe aanmelden?
Voor deze opleiding meld je je uiterlijk op 1 mei aan via de website van Studielink www.studielink.nl. Ook voor uitschrijven of het doorgeven van een adreswijziging kun je bij Studielink terecht.


Je studiefinanciering en OV-kaart vraag je aan via DUO op www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD (digitale handtekening voor overheidsdiensten) met sms-functie nodig.

 

Studiekeuzecheck
Wanneer je je aanmeldt voor 1 mei dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kunt proefstuderen of een persoonlijk gesprek krijgt. De school bepaalt zelf hoe deze studiekeuzecheck eruitziet. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen.

 

Meer onderwijsinstellingen

Zoek en vind adressen via onderwijsinstellingen vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

31 augustus 2022

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2