Triagist - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Triagist

Tijdens de post MBO-opleiding Triagist leer je alles over de werkzaamheden van een triagist. De triagist is de eerste die de patiënt aan de lijn krijgt als hij belt naar een huisartsenpost. De triagist bepaalt dan met hoeveel spoed de dokter de patiënt moet onderzoeken en hóe dat moet gebeuren, bijvoorbeeld consult, bezoek van de huisarts of meteen met de ambulance naar het ziekenhuis. Tijdens de opleiding verdiep je je in alle aspecten van triage, wat het beoordelen van de ernst van de klacht betekent.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.calibrisadvies.nl

  Stichting Calibris Advies biedt leertrajecten, opleidingen en stageplaatsen. Dit varieert van korte trajecten tot intensieve trainingen en workshops. Dit is vooral gericht op medewerkers met een MBO-vooropleiding. 
   

 • www.ineen.nl

  Een organisatie die een belangrijke rol speelt in het behouden van de hoge kwaliteit van de zorg in Nederland. InEen staat voor een krachtige eerste lijn. Ze spelen in op onderwerpen als bekostiging, personeel en arbeidsmarkt, kwaliteit en eerstelijnsdiagnostiek. 

   

 • www.kiesmbo.nl

  KiesMBO.nl richt zich op studie- en beroepskeuzes voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

   

 • www.nvda.nl/

  Op de site van de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) vind je nieuws, activiteiten, vacatures. En informatie over cursussen, na- en bijscholing, juridisch advies, het vakblad De Doktersassistent en korting op lezingen, cursussen en congressen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.ssfh.nl

  De site van de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg. Hier vind je stageplaatsen, opleidingen en scholingen. Daarnaast doet de SSFH onderzoek naar de arbeidsmarkt. 

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

Specificaties:

NIVEAU

Post Mbo

OPLEIDINGSVORM

Werkend leren

VOOROPLEIDING

Doktersassistent

MBO Verpleegkundige

INSCHRIJFDATUM

2020 M09 7

OPLEIDINGSINSTITUUT

Bloom Communicatie

Latona Trainingen

Stichting Koel

Van Campen Consulting

Laatst bijgewerkt:

2021 M08 23