Vaktherapie - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Vaktherapie

Hoe creatief ben jij? De HBO-opleiding Vaktherapie (voorheen Creatieve Therapie) leert je mensen te helpen met het oplossen van problemen door middel van een kunstzinnig medium. Er zijn verschillende richtingen die je kunt volgen, bijvoorbeeld drama, muziek of beeldend.

Delen
Vaktherapie
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • vaktherapie.startpagina.nl

  Allerlei links over vaktherapie, danstherapie, muziektherapie, dramatherapie, beeldende therapie en psychomotorische therapie.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vaktherapie.nl

  Op de site van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) vind je uitgebreide informatie over beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische therapie en speltherapie. De site biedt ook een compleet overzicht van erkende opleidingsinstituten.

   

 • www.vaktherapieinbeeld.nl

  Op deze website vind je filmpjes over vaktherapie. Zowel van vaktherapeuten die uitleggen wat verschillende therapieën inhouden als van mensen die een vorm van vaktherapie hebben gevolgd en vertellen over hun ervaringen.

   

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

   

Vind meer sites bij onderwijsinstelling vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

30 mei 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25