Voeding & Diëtetiek - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Voeding & Diëtetiek

Tijdens de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek leer je alles over voeding, gezondheid,  welvaartsziekten en de samenstelling en eigenschappen van voedingsmiddelen. Met deze kennis kun je later als deskundig professional diagnosticeren, adviseren, behandelen en begeleiden.   

Delen
voeding_dietiek
Choose
Your
Future

Op zoek naar extra info?

www.mintonline.org/

Als jij je kennis op het gebied van klinische voeding nationaal en internationaal wilt verhogen, kun je bij MINT diverse cursussen en workshops volgen.

www.nvdietist.nl/

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is dé beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist, zowel voor de instellingsdiëtist als de vrijgevestigde diëtist. Op deze site vind je alle informatie over deze organisatie.

www.ontdekdezorg.nl

Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

www.sterkinjewerk.nl

Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen.

www.vereniginghogescholen.nl

Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

DUUR

4 jaar

INSCHRIJFDATUM

15 augustus 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25