Voeding en Gezondheid - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Voeding en Gezondheid

Leer alles over de samenstelling van voedingsmiddelen en de uitwerking ervan op het menselijk lichaam tijdens de universitaire bacheloropleiding Voeding en Gezondheid. Zo doe je bijvoorbeeld tijdens (en na) de opleiding onderzoek naar de interactie tussen voeding en genen.

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Meer info

Meer info

 • www.bvg.wur.nl

  Meer weten over je studententijd op de Wageningen University? Op deze website kun je alles vinden over de aangeboden WO-opleidingen met het thema gezonde voeding en leefomgeving.

   

 • www.duo.nl/

  Site van DUO, voor scholieren, studenten en ouders. Over aanmelden en geld voor school of studie. Ook informatie over loten en numerus fixus.

   

 • www.mijnstudentenleven.nl

  Met MijnStudentenleven.nl wordt het studentenleven een stuk eenvoudiger. Je vindt er een leidraad voor alles wat een student te regelen heeft. De informatie varieert van nuttige tips tot speciale studentenaanbiedingen.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

   

Vind meer sites bij onderwijsinstelling vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Universiteit Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

15 augustus 2023

OPLEIDINGSINSTITUUT

Wageningen University

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25