Bemiddelingsmedewerker gastouderbureau - Carrière | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle beroepen

Beroep

Bemiddelingsmedewerker gastouderbureau

Als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau breng je vraag- en gastouders bij elkaar. Een plezierige en veilige opvang van een kind kan voor een belangrijk deel aan jouw talenten te danken zijn.

Delen
kinderopvang
Choose
Your
Future
Welke opleiding?
Je loopbaan
Waar werk je?
Salaris bemiddelingsmedewerker

Welke opleiding?

Bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau is een MBO-functie. Er zijn meerdere opleidingen die goed aansluiten, zoals:

 

 

Ook met een HBO-opleiding kun je deze functie uitoefenen, bijvoorbeeld met meer leidinggevende taken. Dit kan onder meer met de opleiding:

 

Je loopbaan

Als bemiddelingsmedewerker met een MBO-opleiding kun je doorgroeien door een verwante HBO-opleiding te volgen. Je kunt dan bijvoorbeeld meer beleidsmatige taken krijgen of doorstromen naar een leidinggevende functie. Het is ook mogelijk dat je directeur van een gastouderbureau wordt.

 

Is er werk?

Bij dit beroep zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden wanneer je een relevante HBO opleiding gaat volgen.  Zo kun je meer beleidsmatige taken uitvoeren of een leidinggevende rol innemen.

 

De baankansen voor het beroep Bemiddelingsmedewerker gastouderbureau is redelijk.

 

Werken aan je eigen loopbaan
Ben je op zoek naar een baan of een nieuwe functie en kun je daarbij hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het oppimpen van je cv, het ontdekken van je talenten en het vinden van een beroep dat bij jou past? Ga dan naar: www.sociaalwerk-werkt.nl/ontwikkelen-voor-je-toekomst/profileer-jezelf

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk 
Wil je weten welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn in de sector zorg, welzijn en sport? Vraag dan een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.

Waar werk je?

Als bemiddelingsmedewerker werk je bij een gastouderbureau. Dit is een bemiddelingsbureau voor gastouders.

 

Mogelijke instellingen

  • Gastouderbureau (Kinderopvang)

 

Bekijk hier alle werkvelden.

 

Werk vinden
Vind vacatures bij en informatie over instellingen in heel Nederland.

 

 

  • Voor vacatures in zorg en welzijn klik hier

 

  • Werk vinden op werk.nl
    Op werk.nl staan vacatures van dit beroep. Dit is de site van UWV. Passende vacatures kunnen daar onder een andere beroepsnaam staan. Bekijk ze op werk.nl!

Salaris bemiddelingsmedewerker

Wat verdient een bemiddelingsmedewerker? Als bemiddelingsmedewerker gastouderbureau begin je met een bruto maandsalaris van ongeveer € 2.522,-. Dit kan oplopen tot € 3.435,-.

 

Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld.

 

Dit zijn salarisindicaties voor 2020.

Specificaties:

KANS OP WERK

Gemiddeld

SALARIS

2395 - €3470 per maand