Mijn werkervaring in de jeugdzorg | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle verhalen & ervaringen

Mijn werkervaring in de jeugdzorg

Shanti is Ambulant Jeugdhulpverlener en vertelt graag wat meer over haar loopbaan.

Jeugdzorg

2020 M04 29, Wed

Shanti Bishesar is Ambulant Jeugdhulpverlener. Als ambulant jeugdhulpverlener, ook kortweg 'jeugdzorgwerker' genoemd, help je jongeren met problemen. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn met hun ouders, of met school. Je zoekt samen naar oplossingen, begeleidt ze door het proces en geeft ze advies. Wil jij na het lezen van deze blog meer weten over dit beroep, klik dan hier!

 

Beste (aankomende) hulpverleningshelden,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor!

“”Ik hoop oprecht dat ik ieder die dit leest kan voorzien van verhalen uit het werkveld!“”

Mijn naam is Shanti en ik werk sinds 2013 in de hulpverlening. Ik heb gewerkt in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, maatschappelijke opvang (Blijf-van-mijn-lijfhuis), jeugd-GGZ en werk momenteel met veel plezier al een aantal jaar in de jeugdzorg.
Ik ben afgestudeerd maatschappelijk werker (destijds de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening met uitstroomprofiel jeugd, nu HBO social work). Naast mijn werk in de jeugdzorg, studeer ik gezondheidswetenschappen Psychologie.

Sinds 2012 ben ik bekend met Youchooz en heb mijzelf ingezet als voorlichter. Ik hoop oprecht dat ik geïnteresseerde (aankomende) collega’s kan voorzien van verhalen uit het werkveld. Het werkveld dat nooit verveelt en waar levenslang leren onderdeel van het werk is.