Entree: Assistent Horeca, Voeding & Voedingsindustrie - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Entree: Assistent Horeca, Voeding & Voedingsindustrie

Met de MBO-opleiding Assistent Horeca, Voeding & Voedingsindustrie op niveau 1 kun je al na 1 jaar aan de slag! Bijvoorbeeld in de keuken van een zorginstelling.

Delen
Ouderenzorg
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Na afronding van je opleiding kun je werk zoeken in de richting horeca, voeding of voedingsindustrie. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in de keuken van een zorginstelling, cateringbedrijf of restaurant.Als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie assisteer je bij het (voor)bereiden van voedsel en het verwerken en verpakken van voedingsmiddelen. Hygiëne en veiligheid staan hoog bij jou in het vaandel. Jouw doel is dat mensen van hun eten genieten en dat jouw werkprestaties bij ieder in de smaak valt.

 

Met een diploma op zak van de opleiding Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie ben je een stapje dichterbij om te werken als:

 

Ontdek de zorg
Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.
 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.

Vervolgopleidingen

Als je de entreeopleiding Assistent Horeca, Voeding & Voedingsindustrie succesvol hebt afgerond, kun je gaan werken als assistent horeca. Maar je kunt ook doorstromen naar een MBO-opleiding op niveau 2.

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 1

OPLEIDINGSVORM

BBL

, BOL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16