Farmacie - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Farmacie

Het geneesmiddel en de patiënt staan centraal in de wetenschappelijke opleiding Farmacie. Wat is het effect van geneesmiddelen, hoe dien je ze toe, hoe geef je voorlichting en hoe herken je ziekteverschijnselen? Zijn dit vragen die jou interesseren, en heb je succesvol examen gedaan in scheikunde en biologie? Dan ligt voor jou wellicht een toekomst als apotheker of klinisch chemicus in het verschiet.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • www.apotheekwerk.nl

  Deze online stage- en vacaturebank is gericht op studenten en werkzoekenden in de apotheekbranche.

   

 • www.onderzoekers.nl

  De Nederlandse Onderzoekers Site is hét trefpunt voor (toekomstige) werknemers en werkgevers in de wereld van het wetenschappelijke onderzoek.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.proef.info

  Heldere en informatieve site over HBO-laboratoriumopleidingen en waar je die kunt volgen. Met stageverhalen van studenten.

   

 • www.sbaweb.nl/

  Site van Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA), voor folders of andere informatie voor de apotheeksector. De SBA verzorgt nascholing (ook voor herintreders) en geeft onder andere advies over arbeidsvoorwaarden van de apothekersassistent.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vsnu.nl/

  Voor adressen en informatie over wetenschappelijk onderwijs.

   

 

Specificaties:

NIVEAU

Universiteit Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 april 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16