Logopedie - Wist je dat...? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Logopedie

Met de HBO-opleiding Logopedie word jij specialist voor communicatieproblemen. Lees meer over de studie, vervolgopleidingen en wat je als logopedist doet!

Delen
Welzijn
Choose
Your
Future
Wist je dat…

Wist je dat…

...je tijdens de studie zelf ook je stem en spraak gaat verbeteren? Met een goede stem- en spraakbeheersing kun je je patiënten en cliënten beter helpen.


...je na je afstuderen ook bij een conservatorium kunt gaan werken?


...de Hogeschool Utrecht een eigen kliniek logopedie heeft? Je werkt daar met echte cliënten.
 

...er in toenemende mate behoefte is aan tweetalig opgeleide logopedisten in de grensstreek? Daarom kun je bij de HBO-opleiding Logopedie aan de HAN ook kiezen voor de Euregionale variant.
 

...de HAN een unieke BAMA-route heeft? Daarmee kun je binnen 5 jaar het diploma van de bachelor HAN Logopedie én de universitaire masterspecialisatie Taal- en spraakpathologie aan de Radboud Universiteit behalen.
 

...je aan de HAN in het eerste jaar én tijdens je minor gezamenlijk onderwijs volgt met studenten Ergotherapie, Fysiotherapie en Voeding en Diëtetiek? Je leert hierin je vak vanuit andere invalshoeken bekijken.
 

...er ook een universitaire master Logopediewetenschap is? Daarbij kijk je vanuit medisch én taalwetenschappelijk perspectief naar stem-, spraak-, taal-, gehoor- en slikstoornissen.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

DUUR

4 jaar

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25