Master Zorgmanagement - Wist je dat...? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Zorgmanagement

Artsen en verpleegkundigen houden een ziekenhuis draaiende zul je denken. Maar achter de schermen zitten de mensen op leidinggevende posities, de zorgmanagers. Tijdens de masteropleiding Zorgmanagement krijg je inzicht in de bedrijfskundige processen in een zorginstelling en hoe je deze kunt optimaliseren. Zo kun je zorgen voor de efficiëntste en meest klantgerichte zorg.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wist je dat...

Wist je dat...

... de studie Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Rotterdam ook wel Beleid en Management Gezondheidszorg (BMG) wordt genoemd?


... je deze opleiding ook in de duale variant kunt volgen? Deze studieroute is er voor mensen die nog geen werkervaring in de gezondheidszorg hebben.

... je eerst een bacheloropleiding moet afronden voordat je aan een universitaire master kunt beginnen? Bijvoorbeeld de bachelor Gezondheidswetenschappen.

... je eerst een pre-master moet volgen wanneer je als afgestudeerd HBO’er aan deze master wilt beginnen? Dit houdt in dat je onder meer wordt voorbereid op het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties:

NIVEAU

Universiteit master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Gezondheidswetenschappen

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25