Medewerker Facilitaire Dienstverlening - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Bij de opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening leer je meer over de uitvoering van werkzaamheden zoals ondersteuning verlenen bij een vergadering of de catering.

Delen
sociaal
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Kosten 2019/2020

Voor de beroepsbegeleidende leerweg van mbo-opleidingen op niveau 1 en 2 is het cursusgeld wettelijk vastgesteld op € 240,- per leerjaar. Dit hoef je alleen te betalen als je bij de start van het cursusjaar 18 jaar of ouder bent. Dus ben je jonger, dan betaal je niets.

Het lesgeld in 2019/2020 voor de beroepsopleidende leerweg is € 1.168-. Dit hoef je alleen te betalen als je bij de start van het cursusjaar 18 jaar of ouder bent. Dus ben je jonger, dan betaal je niets.

Daarnaast heeft iedere opleiding nog een eigen kostenplaatje. Zo komen er kosten bij voor boeken, ander onderwijsmateriaal en eventuele excursies.

 

Vergoeding 
Als je de opleiding via de beroepsopleidende leerweg volgt en 18 jaar of ouder bent, kun je in aanmerking komen voor studiefinanciering. Alle BOL-studenten hebben recht op een studentenreisproduct, de OV-kaart.

Ga jij de opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg volgen? Je hebt in dat geval geen recht op studiefinanciering, maar je kunt wel een leerlingsalaris van je werkgever ontvangen. Het is zelfs mogelijk dat je leerbedrijf de kosten van je opleiding betaalt!

Lees meer over studiefinanciering. Of kijk op de site van DUO: www.duo.nl.


Een andere opleiding?
Je kunt deze opleiding ook volgen via een particulier opleidingsinstituut. Als je voor zo'n onderwijsinstelling kiest, heb je geen recht op studiefinanciering. 

De kosten van deze opleidingen zijn verschillend: voor meer informatie kun je daarom het beste contact opnemen met het opleidingsinstituut.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het mbo is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 2

OPLEIDINGSVORM

BBL

, BOL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2