Mens en Techniek I Biometrie - Kosten | YouChooz
Alle opleidingen

Opleiding

Mens en Techniek I Biometrie

Als je niet wilt of kunt kiezen tussen gezondheidszorg en techniek dan is de HBO-opleiding Mens en Techniek I Biometrie iets voor jou. Biometrie leidt specialisten op in het meten in, aan en rond het menselijk lichaam.

Delen
Choose
Your
Future
Kosten
Vergoeding
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Kosten 2019/2020
Als je deze opleiding in voltijd gaat doen, betaal je per jaar € 2.083,- aan collegegeld.

 

Kosten 2020/2021

Als je deze opleiding in 2020/2021 voltijd gaat doen, betaal je per jaar € 2.143,- aan collegegeld.

 

Start je in of na 2019 met je eerste Ad- of bacheloropleiding aan een hogeschool of universiteit, bekostigd door de overheid? En ga je het wettelijk collegegeld betalen? Dan heb je recht op halvering van het collegegeld. Je betaalt dan slechts de helft van bovenstaand bedrag!

 

Het collegegeld voor de duale variant kunnen hogescholen zelf vaststellen. Neem hiervoor contact op met de onderwijsinstelling.

 

De kosten van je studie bestaan naast het collegegeld ook uit andere studiekosten (voor bijvoorbeeld excursies, boeken en ander onderwijsmateriaal).

Vergoeding

Als je de opleiding duaal of in voltijd gaat volgen, kun je in aanmerking komen voor studiefinanciering. Voor de duale variant geldt dat je, in de periodes waarin je werkt, een (leerling)salaris ontvangt. Houd in verband met studiefinanciering dus wel je bijverdiensten in de gaten, en zet je studiefinanciering tijdig stop als je het maximumbedrag bijverdiend hebt.
 

Lees meer over studiefinanciering en Tegemoetkoming in de Studiekosten. Of kijk op de site van DUO: www.duo.nl.

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

HBO Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

OPLEIDINGSINSTITUUT

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25