Praktijkondersteuner Huisartsenzorg - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Praktijkondersteuner Huisartsenzorg

De opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg is een post-hbo-studie die je in deeltijd volgt. De opleiding duurt 1 tot 1,5 jaar. Je leert hoe je de zorg organiseert en uitvoert voor patiënten met een chronische aandoening, zoals diabetes en astma. Er is aandacht voor medische kennis, het opzetten van een eigen spreekuur, afleggen van huisbezoeken, geven van voorlichting en verbeteren van de praktijkvoering.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

 • huisartsen.startpagina.nl

  Startpagina met vele links gerelateerd aan het beroep van de huisarts, maar ook van de doktersassistent en de praktijkondersteuner. Onder meer opleidingen, vacatures en beroepsverenigingen.

   

 • www.nursestation.nl

  Het sociale platform voor en door verpleegkundigen (in opleiding).

   

 • www.nvvpo.nl

  De website van de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO). Het doel van de vereniging is om alle praktijkondersteuners te organiseren en op te komen voor hun belangen in de ruimste zin van het woord. Op de site vind je ook vacatures.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.praktijkverpleegkundigen-praktijkondersteuners.nl

  De beroepsvereniging V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners biedt activiteiten, nieuws en andere informatie voor praktijkverpleegkundigen. Op de site vind je ook vacatures.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.venvn.nl/

  V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. Het is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. De V&VN heeft als missie het versterken van de positie van verpleegkundigen en verzorgenden. Op de site vind je gegevens over de organisatie, nieuws en allerlei andere nuttige informatie. Je kunt ook lid worden.

   

 • www.waarneembemiddeling.nl

  Op deze site vind je vacatures voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Zowel voor tijdelijk als vast werk!

   

 • www.zorgportaal.nl/

  Dit zorgportaal is speciaal voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Hierop vind je handige informatie, nieuws, adressen, vacatures, een forum, links en nog veel meer.

Specificaties:

NIVEAU

Post Hbo

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

VOOROPLEIDING

Verpleegkunde HBO

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 3