Spelagogiek - Kosten | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Spelagogiek

Tijdens de tweejarige post HBO-opleiding Spelagogiek leer je hoe je kinderen door middel van spel kunt ondersteunen bij hun ontwikkeling. Want kunnen spelen lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar blijkt voor mensen met een ontwikkelingsstoornis niet zo eenvoudig te zijn. Bij specifieke doelgroepen, zoals kinderen met ADHD, kunnen deze spelproblemen optreden.

Delen
kind
Choose
Your
Future
Kosten
Levenlanglerenkrediet

Kosten

Kosten 2013/2014
Het collegegeld voor deze 2-jarige duale opleiding is € 4.995,-.

 Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal en readers, maar exclusief zelf aan te schaffen literatuur.


Vergoeding

Aangezien de opleiding Spelagogiek een duale post HBO-opleiding is, kun je in aanmerking komen voor studiefinanciering. In de periodes waarin je werkt, ontvang je een (leerling)salaris. Houd in verband met studiefinanciering dus wel je bijverdiensten in de gaten, en zet je studiefinanciering tijdig stop als je het maximumbedrag bijverdiend hebt.
 

Lees meer over studiefinanciering en Tegemoetkoming in de Studiekosten. Of kijk op de site van DUO: www.duo.nl.

 

 

Levenlanglerenkrediet

Wist jij dat iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld kan lenen bij de overheid om studiekosten te betalen? Deze studiefinanciering heet Levenlanglerenkrediet. Het geldt ook voor mensen die een deeltijdopleiding volgen of een tweede bachelor- of masteropleiding willen doen na hun bachelor en geen recht meer hebben op reguliere studiefinanciering.

 

Ook als je een voltijd BOL-opleiding gaat volgen aan het MBO is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Lees de verdere voorwaarden op de website van DUO!  

Specificaties:

NIVEAU

Post Hbo

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25