Spoedeisende Hulp Verpleegkundige - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Spoedeisende Hulp Verpleegkunde

De vervolgopleiding Spoedeisende Hulp Verpleegkundige richt zich op het zelfstandig verplegen van patiënten op een afdeling Spoedeisende Hulp. Doordat je tijdens de opleiding op de afdeling Spoedeisende Hulp werkt, raak je bekend met acute en levensbedreigende situaties waarbij je leert direct en effectief in te grijpen. Deze 12-18 maanden durende specialistische vervolgopleiding Spoedeisende Hulp Verpleegkundige kun je volgen nadat je een opleiding A-, mbo- of hbo- Verpleegkunde hebt afgerond.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Met deze opleiding kun je aan de slag als:

 

 

Je bent vaak de eerste die een patiënt te zien krijgt. Je stelt een diagnose en maakt een zorgplan voor verdere behandeling. Bij acute situaties weet je hoe je snel en effectief in kunt grijpen.

 

Ontdek de zorg
Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.
 

Vervolgopleidingen

Na deze specialistische vervolgopleiding zijn er geen specifieke vervolgopleidingsmogelijkheden. Wel kun je doorstromen naar bijvoorbeeld de opleiding Intensive Care Verpleegkundige en Ambulanceverpleegkundige

 

Daarnaast zijn er natuurlijk diverse trainingen en na- en bijscholingscursussen die je als verpleegkundige altijd kunt gaan volgen. Het volgen van een eerstegraads lerarenopleiding, een cursus traumaopvang of een kader- of managementopleiding kan bijvoorbeeld een goede optie zijn.

 

Specificaties:

NIVEAU

Post Mbo

, Post Hbo

, Na verpleegkunde

OPLEIDINGSVORM

Werkend leren

VOOROPLEIDING

Verpleegkunde HBO

MBO Verpleegkundige

INSCHRIJFDATUM

15 januari 2023 (verschilt per opleidingsinstituut)

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2