Tandartsassistent - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Tandartsassistent

De MBO-opleiding (niveau 4) Tandartsassistent leert je alles om de tandarts zo goed mogelijk te assisteren. Zo verdiep je je in het uitvoeren van tandheelkundige handelingen, het assisteren bij tandtechnische werkzaamheden en het geven van voorlichting en advies. Ook krijg je les in gezondheidszorg, tandproblematiek en administratieve handelingen.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Will je meer info?

Will je meer info?

Als je meer wilt weten over de opleiding Mondzorgkunde kun je ook contact opnemen met één van de hogescholen waar je deze opleiding kunt volgen (zie waar aanmelden).

 

 • tandheelkunde.startkabel.nl

  Handige startpagina met allerlei links naar sites over tandheelkunde.

   

 • www.mondhygienisten.nl/

  Op de site van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten vind je onder andere informatie over kwaliteitsregistratie, handige links en congressen.

   

 • www.mondhygienistenforum.nl

  Het forum voor en door mondhygienisten die elkaar willen adviseren en van elkaars ervaringen willen leren. Ook paro-preventieassistenten zijn welkom om mee te discussiëren.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.vereniginghogescholen.nl

  Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt dan contact opnemen met een hogeschool die deze opleiding aanbiedt. Voor adressen van hogescholen en meer informatie over het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) surf je naar de site van de Vereniging Hogescholen.

   

Vind meer sites bij onderwijsinstelling vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

, BBL

, BOL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25