Tandheelkunde - Meer info | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Tandheelkunde

De opleiding tot tandarts is een studie op universitair niveau. Wil jij mensenwerk met techniek en precisie combineren? Dan is tandheelkunde studeren misschien iets voor jou!

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wil je meer info?

Wil je meer info?

Wil je meer weten over deze opleiding? Je kunt contact opnemen met een universiteit die de opleiding aanbiedt. Zie: waar aanmelden.

 

 • tandheelkunde.startkabel.nl

  Handige startpagina met allerlei links naar sites over tandheelkunde.

   

 • www.destartendetandarts.com

  Afgestudeerd en weet je niet goed hoe je het verder aan moet pakken? Deze site geeft praktische info over belangrijke zaken die je na het afstuderen moet regelen. Zoals zaken op het gebied van wetgeving, verzekeringen, belastingen, et cetera. Daarnaast worden er veel events georganiseerd die interessant zijn voor tandartsen en kun je je aanmelden voor Alumni Network.

   

 • www.knmt.nl

  Website van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Dit is de beroepsorganisatie voor tandartsen, kaakchirurgen en orthodontisten. Je vindt hier informatie over bijvoorbeeld scholing, belangenbehartiging, kwaliteitsbevordering en vacatures.

   

 • www.ontdekdezorg.nl

  Op www.ondekdezorg.nl zijn medewerkers uit de zorg geportretteerd en vind je daarbij hun ervaringsverhalen. Zo ontdek je rechtstreeks en eerlijk hoe het is om te werken in de zorg.

   

 • www.sterkinjewerk.nl

  Wil je later gaan werken in zorg en welzijn of ben je al aan het werk in deze sector? Wil je een nieuwe stap maken maar weet je niet hoe? Bij Sterk in je werk kun je gratis een loopbaangesprek aanvragen. Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je in gesprek over jouw persoonlijke situatie en word je op weg geholpen. 

   

 • www.tandheelkundestudent.nl

  De netwerksite voor tandheelkundestudenten in Nederland en België.

   

 • www.vsnu.nl/

  Voor adressen en informatie over wetenschappelijk onderwijs.

 

Vind meer sites bij onderwijsinstelling vinden.

Specificaties:

NIVEAU

Universiteit Bachelor

, Universiteit master

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

15 januari 2023

Laatst bijgewerkt:

2023 M08 29