Test & Ontdek | YouChooz
Ga naar belangrijkste content

Test & Ontdek

In zorg, welzijn en sport zijn er mogelijkheden genoeg voor een mooie baan of opleiding! Toch is het niet altijd even makkelijk om te weten welke opleiding je interesse heeft of welke baan bij jou past. Niet gek met zoveel keuze. Gelukkig zijn er genoeg beroep- en opleidingskeuzetesten die aangeven welke werkzaamheden geschikt zijn voor jou. Zie je door de bomen het bos niet meer en kun je persoonlijk advies gebruiken? Er zijn ook mogelijkheden voor loopbaangesprekken met een ervaren loopbaanadviseur.

Weet je al zeker dat jouw interesse bij zorg, welzijn of sport ligt? Doe dan de 3-stappentest op de homepage en kijk welke opleiding of welk beroep bij jou past.

Testen

Of je nu gaat werken of studeren; YouChooz.nl helpt je op weg binnen de sector zorg, welzijn en sport. Met het maken van onderstaande testen leer je waar jij staat en wat de toekomst je kan bieden - binnen of buiten zorg, welzijn of sport. Kennis brengt je verder, YouChooz.nl brengt het dichterbij.


Beroepskeuzetest
-     Testcentrumgroei
www.testcentrumgroei.nl/beroepskeuzetest
-    Werksite.nl
www.werksite.nl/beroepskeuzetest
-    Nationale Beroepengids
www.nationaleberoepengids.nl/Beroepentest
-    HBO Start
www.hbostart.nl/beroepskeuzetest


Studiekeuzetest
-    Werksite.nl
www.werksite.nl/studiekeuzetest
-    HBO Start
www.hbostart.nl/studiekeuzetest
-    ICares.com
icares.com/tests/start/education
-    Studiekeuze maken
www.studiekeuzemaken.nl
-    Studentum.nl
www.studentum.nl/studiekeuzetest

Gratis loopbaanadvies

Ben je je nog aan het oriënteren op wat je precies voor beroep wilt uitoefenen en wat jouw mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis loopbaangesprek aan bij www.sterkinjewerk.nl.