Anesthesiemedewerker - Wist je dat...? | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Anesthesiemedewerker

De opleiding Anesthesiemedewerker bereidt jou voor op het uitvoeren van medische handelingen zoals het onderhouden van een narcose en beginnen met reanimeren.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wist je dat…

Wist je dat…

...de opleiding Anesthesiemedewerker sinds 1976 bestaat?

 

...je na afronding van de opleiding Anesthesiemedewerker leerlingen kunt begeleiden?

 

...je lichaamshouding en bewegingsvaardigheid heel belangrijk zijn? Om dit beroep te mogen uitoefenen, krijg je eerst een medische keuring waarbij deze onderdelen speciale aandacht krijgen.

 

...je tijdens de opleiding ook in een pijnpolikliniek, in een reanimatieteam, op de intensive care unit, op de afdeling spoedeisende hulp, in een traumateam (Medisch Mobiel Team) of op de afdeling recovery kunt werken? Je ontvangt een getuigschrift voor het vak van je keuze. Wil je na verloop van tijd kiezen voor een andere richting? Dan kun je dit doen door het laatste deel van de opleiding één van de andere vakken te halen. Informeer bij de NVAM, de belangenvereniging van Anesthesiemedewerkers. Zie: extra info.

 

...er studenten zijn die zowel de opleiding tot operatieassistent als de opleiding tot anesthesiemedewerker volgen? Niet tegelijkertijd natuurlijk, maar wel met vrijstellingen tijdens de tweede opleiding.

 

...je deze opleiding ook kunt combineren met de opleiding Verpleegkunde? Dit kan in de opleiding Verpleegkunde - Technische Stroom. Na vier jaar heb je dan twee diploma's op zak!

 

...je aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de opleidingen Operatieassistent en Anesthesiemedewerker kunt combineren? Zie voor meer info www.han.nl.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Werkend leren

DUUR

3 jaar

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16