Opleiding
...de opleiding Anesthesiemedewerker sinds 1976 bestaat?
...je na afronding van de opleiding Anesthesiemedewerker leerlingen kunt begeleiden?
...je lichaamshouding en bewegingsvaardigheid heel belangrijk zijn? Om dit beroep te mogen uitoefenen, krijg je eerst een medische keuring waarbij deze onderdelen speciale aandacht krijgen.
...je tijdens de opleiding ook in een pijnpolikliniek, in een reanimatieteam, op de intensive care unit, op de afdeling spoedeisende hulp, in een traumateam (Medisch Mobiel Team) of op de afdeling recovery kunt werken? Je ontvangt een getuigschrift voor het vak van je keuze. Wil je na verloop van tijd kiezen voor een andere richting? Dan kun je dit doen door het laatste deel van de opleiding één van de andere vakken te halen. Informeer bij de NVAM, de belangenvereniging van Anesthesiemedewerkers. Zie: extra info.
...er studenten zijn die zowel de opleiding tot operatieassistent als de opleiding tot anesthesiemedewerker volgen? Niet tegelijkertijd natuurlijk, maar wel met vrijstellingen tijdens de tweede opleiding.
...je deze opleiding ook kunt combineren met de opleiding Verpleegkunde? Dit kan in de opleiding Verpleegkunde - Technische Stroom. Na vier jaar heb je dan twee diploma's op zak!
...je aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de opleidingen Operatieassistent en Anesthesiemedewerker kunt combineren? Zie voor meer info www.han.nl.
Specificaties:
NIVEAU
HBO Bachelor
OPLEIDINGSVORM
Werkend leren
DUUR
3 jaar
INSCHRIJFDATUM
2020 M09 7
OPLEIDINGSINSTITUUT
Fontys Hogescholen
HAN
Saxion
Zuyd Hogeschool
Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)
Laatst bijgewerkt:
2020 M12 14
Deze website is nog in ontwikkeling, daarom werkt nog niet alles zoals je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.